Sabtu, 30 Agustus 2014

άσινο (ανά μήνα). Για

Όπως ίσως θα έχετε ήδη ακούσει, ΠΑΣ (η Ευημερία Αυτοματοποιημένο Σύστημα) έχει προστεθεί μια άλλη πηγή εισοδήματος για τους line-up. Λέγεται Rocks Ελευθερία. Rocks Ελευθερία, με λίγα λόγια, προωθεί ένα μοναδικό πρόγραμμα "Πλούτος Builder" που παράγει αυτοματοποιημένες αγοράζουν και να πωλούν εναύσματα για τα μέλη της, δίνοντάς τους οδηγίες για τις συναλλαγές στην αγορά Forex.

Rocks Ελευθερία αποτελείται από ένα ιδιόκτητο σύστημα λογισμικού που βοηθά τα μέλη της να γνωρίζουν πότε να αγοράζουν και να πωλούν, που απαιτούν λίγα σε καμία προηγούμενη εμπειρία. Εδώ είναι μερικά από τα highlights, λαμβάνονται απευθείας από το online FAQ τους:

- Τοποθετείτε το σύνολο των ιδίων συναλλαγές σας, στο δικό σας λογαριασμό μεσιτείας, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο 100% πάνω από τα χρήματά σας
- Δεν υπάρχουν διαγράμματα ή γραφήματα για να διαβάσετε
- Καμία έρευνα
- Δεν υπάρχουν σήματα
- Θα το εμπόριο πάντα ζεύγη νομισμάτων που (ιστορικά μιλώντας) κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις
- Θα βγείτε σπάνια τις θέσεις σας
- Μπορείτε να διαχειριστεί ένα χαρτοφυλάκιο οποιουδήποτε μεγέθους σε λίγα λεπτά την εβδομάδα
- Δεν χρειάζεται να παρακολουθούν το χαρτοφυλάκιό σας όλη τη νύχτα, όταν οι αγορές τους είναι πιο ενεργοί
- Εκτός από τα κέρδη των συναλλαγών σας, μπορείτε να ρυθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας να παράγει σχεδόν οποιοδήποτε επίπεδο ενδιαφέροντος που επιθυμείτε - έχοντας κατά νου, ότι τα υψηλότερα επιτόκια μπορεί να αυξήσει σημαντικά τη μεταβλητότητα και συνολικού κινδύνου του χαρτοφυλακίου σας

Το κόστος

189 δολάρια για να ξεκινήσετε, τότε τα $ 100 / μήνα στη συνέχεια. Επιπλέον, θα πρέπει να καταβάλει ένα ετήσιο τέλος συντήρησης ιστοσελίδα του $ 45.

Τώρα, θα μπορούσα να δω αυτό να λειτουργεί, εάν έτυχε να είναι ένα από εκείνα τα μέλη του ΠΑΣ που είναι σήμερα το τράβηγμα σε ένα αξιοπρεπές κέρδος. Δεδομένου ότι τα μέλη του ΠΑΣ πρέπει να πληρώσει 190 δολάρια ανά AdPack ανά μήνα (ή να βρουν τη δική τους μέσα από την εμπορία συνολικά), ένα άλλο 100 δολάρια / μήνα απλά δεν είναι δικαιολογημένη για μένα αν δεν ήταν ήδη τουλάχιστον $ 290 στο πράσινο (ανά μήνα). Για τα λεφτά μου, Rocks ελευθερία είναι ένα επιχειρηματική ευκαιρία που θα πρέπει να περιμένουν.

ΠΑΣ Υποστήριξης (ή την έλλειψη αυτών)

Ως μέλος του ΠΑΣ, είχα υποβάλει αίτημα υποστήριξης για ΠΑΣ πριν από λίγο καιρό (27 μέρες πριν, για να είμαστε ακριβείς). Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης μέλη-μόνο τηλεδιάσκεψη, μέλος ζήτησε Bill O. σχετικά με το όλο θέμα σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης. Απάντηση Bill θα μπορούσε ουσιαστικά να συνοψιστούν ως εξής: Αν θέλετε μια απάντηση σε ένα ζήτημα υποστήριξης, απλά εκφράζουν την ανησυχία σας μέσω ενός από τα μέλη τους καλεί ... πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε διαθέσιμοι να είναι για την πρόσκληση κατά την ημερομηνία και την ώρα που έχουν προγραμματιστεί το.

Για μένα, αυτό θέτει αρκετά μια ενόχληση. Κατά τη γνώμη μου, αν είστε δεν σχεδιάζει να απαντήσει σε οποιεσδήποτε παρελθόν εισιτήρια υποστήριξης, τότε θα πρέπει να γκρεμίσει το σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης εντελώς μέχρι να πιστεύουν ότι έχουν το ανθρώπινο δυναμικό για να αντιμετωπίσουν σωστά τα θέματα. Είχα περίμενε για 20 ημέρες μόνο για να ανακαλύψ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar