Sabtu, 30 Agustus 2014

Πάρτε την ιδέα του «κοπή υλικού άκ

Κλήση αυτό ένα τυφλό σημείο. Καλέστε το πειθαρχημένο τρόπο σκέψης. Κλήση αυτό το-δρόμο-εμείς-έχουν-πάντα-κάνει-it. Αλλά με οποιοδήποτε όνομα, υπάρχουν δράσεις και πρακτικές που πάρα πολλές επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό μπορεί εν αγνοία τους οδηγούν τους πελάτες μακριά.

Όταν παρατηρούμε τέτοιες πρακτικές, που κινούνται από το να είναι θυμωμένος με απλά θλιβερή. Πραγματικά λυπηρό. Επειδή η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ορίζεται να καταστρέψει την ημέρα μου. Κανείς δεν κάθισε σε μια αίθουσα του σκάφους και ονειρεύτηκε τις διαδικασίες που θα πρέπει να μας αφήνει κατά κύματα. Κανείς δεν ξύπνησε και είπε, "Δεν μπορώ να περιμένω για να σας κάνει δυστυχισμένη." Αυτό συνέβη ", διότι". Επειδή η αλήθεια του θέματος είναι ότι παίρνει το θάρρος να σταματήσει και να ζητήσει από το κρίσιμο ερώτημα: Μήπως αυτή η εξυπηρέτηση των πελατών μας; Μέλος μας; Η κοινότητά μας;

Όλοι "γνωρίζει" τους κανόνες της υπηρεσίας. Αλλά δυστυχώς, μερικές φορές δεν παίρνουν το χρόνο να σκεφτούν μέσω ακριβώς τι θα μπορούσε να κάνει ή να πει στον πελάτη τις δράσεις μας. Εδώ είναι μερικές ενέργειες που εγγυάται να οδηγούν τους λαούς από τις πόρτες μιας επιχείρησης. Ήρθε η ώρα για όλους μας να κάθονται και να παρατηρήσετε!

Πάνω από υπόσχεση και υπό παραδώσει.

Φέρτε τους ανθρώπους στο συνέδριο με την υπόσχεση κοπή υλικού άκρη. Lure συμμετέχοντες στη σκέψη ότι το ξενοδοχείο είναι ένα θαύμα τεσσάρων αστέρων. Ενημερώστε τους πελάτες που θα έχουν όλο το υλικό που χρειάζονται σε τρεις ημέρες. Υποσχέσου το σχεδιασμό συναντήσεων που το κιτ Τύπου θα πάει σε μια νύχτα. Στη συνέχεια, καθίστε πίσω και να παρακολουθήσετε. Πραγματικά παρακολουθήσετε. Αν αυτό δεν είναι αλήθεια 100% του χρόνου, είναι ένα δόλωμα και διακόπτης υπόσχεση.

Πάρτε την ιδέα του «κοπή υλικού άκρη". Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια στην οποία η μόνη αιχμή ήταν το σερβίρουν μαχαίρι σε ένα τραπέζι μπουφέ. Ίδιες ιδέες. Η ίδια μεθοδολογία. Ίδια μορφή. Πάρτε μια ιδέα! Shake it up. Να είναι προκλητική. Αν το λέμε, παραδίδουμε καλύτερα.

Τι λέτε για αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων; Φυλλάδιο φαίνεται μεγάλη. Η απόσταση με τα πόδια συνέδριο μέσω είναι εκπληκτική. Στη συνέχεια, όμως, θα μπορούσε να άθλιο εμφάνιση πλάκα γεύμα πραγματικά να είναι η ίδια marsala κοτόπουλου επιδόθηκαν στη δοκιμή; Και, πώς για το γεγονός ότι το ξενοδοχείο "ξέχασε" να σας πω ότι η κύρια τραπεζαρία θα βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Yikes!

Η εγγύηση τριών ημερών. Εάν δεν μπορείτε να παραδώσει όλη την ώρα, αυτό δεν είναι αλήθεια! Τώρα, ίσως Τριήμερο Blinds έχει αντιστραφεί πρακτικές της, αλλά χρόνια πριν, παρήγγειλα τα καλύμματα παραθύρων για το νέο σπίτι μας. Η μητέρα μου ερχόταν να μας επισκεφθεί τη διάρκεια των Χριστουγέννων και χρειαζόμουν αποχρώσεις. Αλίμονο, η τρίτη ημέρα ήρθε και πήγε. Ανακάλυψα ότι μόνο "ορισμένοι" αποχρώσεις είναι τριήμερη, δεν είναι όλα. Beware του σιωπηρή υπόσχεση.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar